Shuttle Chauffeur – Logistic Force – Bergen op Zoom

Als shuttle chauffeur kun je op veel plekken aan de slag maar WACHT EVEN! Dat is niet hetzelfde als bij Logistic Force! Wil jij werken bij een werkgever waar nog wel tijd is voor persoonlijke aandacht en waar jouw ambitie op waarde wordt geschat? Lees dan snel verder want momenteel is Logistic Force op zoek naar een shuttle chauffeur voor vast werk in 24/7 systeem. Iets voor jou? Join The Force!

WAT GA JE DOEN?

Als shuttle chauffeur vervul jij een cruciale rol in het logistieke proces. Je bent de schakel tussen het magazijn en productie binnen het bedrijven terrein en doet dit 24/7. Hierbij werk je in een systeem van 4 dagen op 2 dagen af en 12 uur op 12 uur af. Je rijdt met het grote materiaal en bent in het bezit van de nodige stuurmanskunsten.

WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?

 • Rijbewijs CE certificaat heb je in the pocket!
 • Ervaring met rangeren is zeker een pré. 
 • Skills, want je rijdt al met het grote materiaal. 
 • Je vindt het fijn om in de avond en ‘s nachts te rijden.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands of Engels. 
 • Benodigde rijbewijzen
  CE Benodigde certificaten
  Certificaten Code 95

  HOE WE JE TERUGBETALEN?

  Op 1000 en 1 manieren. Om te beginnen met een eerlijk salaris conform de CAO beroepsgoederenvervoer, logisch. Daarnaast zijn er de ‘extraatjes’ zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Bovendien investeren we in jouw toekomst. Je zou niet de eerste zijn die via onze eigen Academy extra certificaten haalt of je complete code 95.

  Lees hier meer