Containerchauffeur – Logistic Force – Bergen op Zoom

Alweer een vacature als containerchauffeur? Dat klopt! Containerchauffeurs zijn natuurlijk erg geliefd, je kunt overal aan de slag als je zou willen, máár hoe fijn is het als je bij een werkgever kan werken die jou ook echt begrijpt en tijd heeft voor persoonlijke aandacht? Precies! Dus stop je zoektocht en lees nu verder. Op dit moment zijn we op zoek naar een containerchauffeur voor dagritten vanuit Bergen op Zoom. Iets voor jou? Join The Force!

WAT GA JE DOEN?

Je rijdt vanuit Bergen op Zoom voornamelijk dagritten vanuit Antwerpen en Rotterdam en het zou ideaal zijn als je bekend bent in deze havens. Mocht jij nog geen ervaring hebben in de container transport, niet gevreesd; we hebben ook nog kansen om het beroep te leren.

WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?

 • Een CE-rijbewijs en een bestuurderskaart, liefst zonder kreukels
 • Bereid om ADR te behalen.
 • Je bent zeer punctueel: containerschepen wachten op niemand
 • Je vindt het prima om af en toe op onze kosten te overnachten
 • Je houdt van een mooi uitzicht, bijvoorbeeld op vast werk
 • Benodigde rijbewijzen
  CE Benodigde certificaten
  Certificaten Code 95

  HOE WE JE TERUGBETALEN?

  Met een eerlijk salaris volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer. Maar veel belangrijker, zijn de ‘extraatjes’. Zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Bovendien investeren we in jouw ontwikkeling. Denk aan code 95 nascholing. En ben jij supergemotiveerd? Je zou niet de eerste Containerchauffeur zijn die ‘afstudeert’ aan de Logistic Force Academy! Als jij ambities hebt, helpen wij je op weg. Het bewijs? 1 op de 3 Logistic Force chauffeurs gaat bij de opdrachtgever aan de slag. Een win-win voor iedereen. En een win-win waar we trots op zijn!

  Klik hier om te solliciteren