Productmanager – Tempo-Team – Bergen op Zoom

Bij Lamb Weston Meijer hebben wij een open positie voor productmanager. Als productmanager ben jij verantwoordelijk voor het visuele gedeelte van de verpakking en zorg jij voor optimalisatie. Als jij ervaring in een soortgelijke functie hebt is dat heel mooi meegenomen. Qua opleidingsniveau geldt de eis HBO, bij voorkeur in de richting van marketing en communicatie, productdevelopment of soortgelijk aan de functie. Het gaat om een positie voor 20 uur per week, met uitzicht op vast dienstverband bij de opdrachtgever. De werklocatie verschilt tussen Kruiningen, Bergen op Zoom, Breda en thuis. Eigen vervoer is hierbij dus erg handig.

Wat bieden wij jou

 • Salaris tussen €16,93 en €20,00 bruto per uur
 • Opdracht voor langere tijd
 • Een leuke uitdagende functie
 • 20 uur per week
 • Een functie met doorgroeimogelijkheden
 • Kruiningen, Bergen op Zoom en Breda

Wie ben jij

Als product manager ben jij secuur, creatief, communicatief vaardig en een echte teamplayer. Jij bent op korte termin 20 uur per week beschikbaar en hebt zin om aan een nieuwe uitdagende job te beginnen bij een toonaangevend bedrijf in de aardappelverwerkingsindustrie. Vind jij het tof om door de supermarkt te lopen en de verpakking te zien die jij ontwikkelt hebt? Dit ga je namelijk doen voor alle LWM producten die wereldwijd verspreid worden.

 • HBO werk- en denkniveau
 • Soortgelijke achtergrond, in de foodsector is een pré
 • Organisatorisch sterk en communicatief vaardig
 • Vloeiend Engels, bij voorkeur ook Frans en Duits
 • Bereid om te reizen tussen werklocaties Kruiningen, Bergen op Zoom en Breda

Wat ga je doen

Als productmanager bij LWM ben jij verantwoordelijk voor d uitvoering van bestaande product portfolio veranderingen, inclusief optimalisatie van het product portfolio veranderproces. De producten van LWM gaan de hele wereld over, soms onder de merknaam Lamb Weston Meijer maar ook onder private lables. Voor ieder product is een eigen portfolio beschikbaar met foto, productnaam, logo, claims, bereidingswijze en ingredientenlijst. Aan jou de taak om deze informatie te verzamelen intern en deze op de juiste manier te verwerken. Jij doet dit uiteraard samen met collega's. Binnen deze functie zijn ook doorgroeimogelijkheden.

Heb je ervaring in de food dan is dat mooi meegenomen maar dit is zeker geen vereiste.

 • Uitvoering van bestaande product portfolio veranderingen,
 • inclusief optimalisatie van het product portfolio veranderproces
 • Verantwoordelijk voor de uitvoering van customer request
 • forms, branded request forms en operational revision requests op een efficiente
 • en effectieve manier
 • Bijdragen aan verpakkingsontwikkeling

Waar ga je werken

LambWeston/Meijer is een producent van diepvriesaardappelproducten (voorgebakken frites en specialiteiten) en aardappelvlokken.
Binnen Nederland zijn vier productielocaties (Kruiningen, Bergen op Zoom, Oosterbierum en Broekhuizenvorst), daarnaast een
productielocatie in Wisbech (UK), Hollabrunn (Oostenrijk) en Lippetsk (Rusland). Het productieproces van aardappel tot en met
verpakt eindproduct bestaat uit de volgende bewerkingen: wassen, sorteren, schillen, snijden, blancheren, drogen, coaten, bakken, koelen/invriezen, verpakken; elk met specifieke machines/apparatuur, inclusief logistieke en kwaliteits-controlesystemen.

 • Locatie Kruiningen, Bergen op Zoom en Breda
 • Internationaal toonaangevend bedrijf in de aardappelverwerkingsindustrie
 • Leuk team met gezellige werksfeer

Interesse? Solliciteer dan direct via de website www.tempo-team.nl! De startdatum voor deze functie is in overleg maar op korte termijn.
Vragen? Neem vooral contact op via 0113-308120 of jessica.marijs@tempo-team.nl. Wij praten jou helemaal bij over de functie, sollicitatieprocedure en over het bedrijf.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees hier meer