Orderpicker – Tempo-Team – Bergen op Zoom

Ben je op zoek naar een leuke fulltime baan als orderpicker in 3 ploegen? Met een salaris van €11,18 bruto per uur? In een fabriek waar het altijd lekker warm is? En ook nog eens milieuvriendelijk? Dan is de vacature als orderpicker bij DKG Keukengroep in Bergen op Zoom perfect voor jou!

Wat bieden wij jou

  • Een mooi salaris van €11,18 bruto per uur.
  • 52 weken gewerkt? Je uurloon wordt dan €12,46!
  • Ploegentoeslag van 20 %.
  • Een baan voor langere tijd.
  • Een duurzame en schone werkomgeving.
  • Reiskostenvergoeding vanaf 5 km.

Wie ben jij

Als je aan de slag gaat als orderpicker weet je dat je veel gaat lopen en tillen. Maar dat is geen probleem voor je! Daarnaast:

  • Spreek je goed Nederlands.
  • Kan je op je eigen gelegenheid komen naar DKG.

Wat ga je doen

Er zijn vele verschillende kastjes, deurtjes, keukenbladen. Lage kasten, hoge kasten en oh kijk, die kan je ophangen. Maar ook heel veel verschillende kleuren. Wie kan het allemaal onthouden? Jij dus! Als orderpicker bij DKG ben je elke dag bezig met keukens!
Maar wat moet je dan precies doen? Nou, je hoeft dan niet de complete keuken van de ene plek naar de andere te brengen! Wel de onderdelen ervan. Je gaat met een scanner en je kar tussen de stellingen om de producten te verzamelen. Het kan een deur zijn maar het kan ook al een complete kast zijn! Als je klaar ben met je order zet je alle producten op bepaalde plekken op een kar. Het is heel belangrijk om die wel op de goede plek te zetten. Doe je dat niet? Dan krijgt de klant een regenboog keuken! Wel leuk, maar niet echt praktisch! 😉

Waar ga je werken

Eerst een paar wist-je datjes! Bij DKG Keukengroep kunnen ze meer dan 25.000 kastonderdelen per dag maken! Het duurt ongeveer 15 seconden om een kast te assembleren! Dat zijn 500 keukens per dag die worden door 50 vrachtwagens naar de klanten gebracht! In deze fabriek worden keukens geproduceerd voor merken zoals Bruynzeel of Keller. Dus een keuken voor ieder budget! Durf jij de uitdaging aan?

Solliciteer dan nu als een orderpicker bij DKG Keukengroep via de knop! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op! Eerst nog een paar vragen? Je kan ons ook bellen of mailen!
Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees hier meer