Orderbegeleider klantenservice – Unique – Bergen op Zoom

Wil jij komen werken binnen een dynamische organisatie in Bergen op Zoom? Word fulltime orderbegeleider! Je komt te werken op de afdeling klantenservice waar je verantwoordelijk bent voor de gehele orderverwerking.

Wat ga je doen?
In deze functie schakel je onder andere met aannemers, handelaren en woningbouwverenigingen. Je onderhoudt contacten tussen de accountmanagers en de klanten uit de professionele markt ten aanzien van bestellingen, leveringen, levertijden en after-sales. De orders die je gaat verwerken zijn uiterst divers, dat maakt deze functie afwisselend en uitdagend.

Daarnaast voer je als orderbegeleider klantenservice de controle uit op de facturering en je ziet toe op de juiste uitvoering van het prijsbeleid. Tevens werk je samen met de afdelingen productie, logistiek en planning. Wanneer klachten zich voordoen handel je deze op een correcte en klantgerichte manier af. Al met al is het een hele afwisselende functie!

Arbeidsvoorwaarden

De organisatie blijft zichzelf en zijn medewerkers graag ontwikkelen. Je krijgt verschillende ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden en daarnaast bieden wij een fulltime baan aan met uitzicht op een vast dienstverband.

Daarnaast bieden wij een marktconform salaris, denk hierbij aan een startsalaris tussen de €2000 en €2600 bruto per maand, dit is natuurlijk afhankelijk van je leeftijd en werkervaring. Het bedrijf biedt diverse collectieve verzekeringen, uitstekende pensioenregeling, eindejaarsuitkering en een goede werksfeer!

Vaardigheden

Voor de functie van orderbegeleider beschik je over MBO+ werk- en denkniveau. Je hebt ervaring in een commerciële of administratieve werkomgeving. Daarnaast heb je affiniteit en kennis van (bouw)techniek. Je beschikt over goede commerciële en communicatieve vaardigheden.

Ook heb je kennis en ervaring met computerprogramma's als Microsoft Office. Het omgaan met veelvuldig telefoonverkeer is voor jou geen probleem. Tenslotte zijn de persoonseigenschappen kwaliteit-, klant- en resultaatgerichtheid, proactief, teamplayer en zelfstandigheid vanzelfsprekend. Je werkt als orderbegeleider klantenservice zelfstandig maar weet ook hoe belangrijk samenwerken is. Het team dat op je wacht bestaat uit 21 andere collega's.

Over de werkgever

Het betreft een dynamische organisatie in Bergen op Zoom.

Sollicitatieprocedure
1. Je solliciteert
Leuk! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
2. Persoonlijke intake
Sluit jouw cv voldoende aan op de wensen van de opdrachtgever?
Dan word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek, momenteel telefonisch of via Teams
3. Goed gesprek? Je wordt voorgesteld!
Wij stellen jou direct voor met jouw persoonlijke Unique cv.
4. Sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever.
Ziet de opdrachtgever de match tussen jouw profiel en de functie? Dan mag jij op gesprek.
5. Aangenomen?
Gefeliciteerd, je hebt de baan en gaat lekker aan de slag als orderbegeleider klantenservice!

Lees hier meer