Logistiek Medewerker Food – Perflexxion – Bergen op Zoom

Wat je gaat doen

Als Logistiek Medewerker Food ben je te vinden op de Logistieke afdeling. Je werkt bij een bedrijf dat voedingsmiddelen verpakt. Jouw werkdag start met het nalopen van de bestellijst. Daarna verzamel je vliegensvlug de benodigde producten. Ondertussen controleer je of alle producten aan de kwaliteitseisen voldoen. Zijn de producten van goede kwaliteit? Dan stapel je deze op pallets. De volle pallets breng je naar de aangewezen plek met behulp van de EPT.

Binnen deze functie werk je in 3-ploegendienst, gemiddeld werk je 38 uur per week.

Over het bedrijf

Jij komt te werken bij een bedrijf dat zich bezighoudt met het inpakken van voedingsmiddelen. Ze bieden verschillende soorten inpakdiensten aan, afhankelijk van de wensen van hun klanten. Zo verpakken zij bijvoorbeeld spekjes in speciale doorzichtige verpakkingen. Op de werkvloer heerst er een no-nonsense mentaliteit. Jouw collega’s zijn niet bang om de handen uit de mouwen te steken en tussen het werken door is er altijd tijd voor een grapje. Vanwege de werktijden is het belangrijk dat je over eigen vervoer beschikt.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt ervaring in een Logistieke omgeving of je wilt hier graag meer over leren;
 • Je beheerst de Nederlandse taal;
 • Je beschikt over eigen vervoer.
 • Wat bieden wij jou?

 • Een salaris tussen de €1750,- en €2000,- bruto per maand, exclusief toeslagen;
 • Ploegentoeslag boven op jouw bruto uurloon;
 • Een baan voor langere tijd bij een informeel bedrijf;
 • De mogelijkheid om door te groeien.
 • Wil jij graag aan de slag als Logistiek Medewerker Food? Solliciteer dan vandaag nog!

  Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op om de sollicitatie met je te bespreken. Zijn we een match? Dan nodigen we je uit voor een gesprek op kantoor in Etten-Leur. Uiteraard staan we ook open voor een telefonisch sollicitatiegesprek.

  Werktijden

 • Drie ploegendienst
 • Klik hier om te solliciteren