Elektro Technician | Dagdienst – Protix – Bergen op Zoom

https://neuvoo.com/img/logos/onlyengineerjobs.png?empname=Protix-10

Taken en verantwoordelijkhedenVoor de nieuwe en moderne productielocatie van onze relatie, Protix in Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar een Electro Technician. In deze rol ben je één van de dragende krachten binnen het Maintenance team. De accenten van de functie liggen op elektrotechniek, instrumentatie en meet & regeltechniek.In deze zeer uitdagende rol wordt je allround ingezet in een team met de nadruk op werkzaamheden op elektrotechnisch gebied. Waar nu de aandacht nog ligt op het oplossen van ad-hoc en complexe storingen, wordt er in de toekomst steeds meer aandacht gericht op onderhoudswerkzaamheden en het meedenken in verbeteringen aan het machinepark. Ook wordt je samen met je team verantwoordelijk voor nieuwbouwprojecten, risico analyses en (nood)reparaties. De technieken zijn divers, zo werk je aan flowmeters, temperatuurmeters, netstroom, pompen, klepmotoren en ventilatoren. Je doet inspecties, metingen en kalibraties. Op het gebied van besturingstechniek volstaat het als je PLC’s kan uitlezen. Verder haal je energie uit het werken aan technische installaties en vind je het leuk om samen met je collega’s de nieuwe locatie op technisch hoogwaardig niveau te brengen en te houden. Je hebt 4 collega- technicians, waarvan drie ervaren en één junior technician. Verhouding van de kennis ligt op 50% werktuigbouwkundig en 50% elektrotechnisch en de bedoeling is dat hier nog twee technicians bij gaan komen. Eenmaal in de vijf weken draai je consignatiedienst. De werktijden zijn flexibel, voor als je vroeg (07:00) of wat later (09:00) wil beginnen, uiteraard altijd in overleg met je afdeling. • Een afgeronde opleiding mts/mbo niveau 4 richting Elektrotechniek, Electronica, mechatronica of vergelijkbare ervaring • Bij voorkeur werkervaring in een productieomgeving (industrieel). • Aantoonbare ervaring en kennis van industriële elektrotechnische systemen. • Ervaring met onderhoudsbeheerssystemen • Diploma VOP (NEN3140 VOP) of bereid deze te volgen. Naast dat je komt werken in een groeiende organisatie, ontvang je een boven marktconform salaris van rond de € 3.500 bruto per maand exclusief € 295,- consignatietoeslag, 26 vakantiedagen, goede reiskostenvergoeding en een uitstekende pensioensregeling.Protix Onze relatie, Protix is in 2009 begonnen aan een avontuur in een industrie die destijds nog niet bestond. Een industrie die zich richt op het kweken van insecten. Protix kweekt de zwarte soldaatvlieg. De larven van de zwarte soldaatvlieg leveren eiwitten, vetten en andere voedingsstoffen als ingrediënt voor vee- en visvoer. De larven zelf eten plantaardige bijproducten uit bijvoorbeeld de voedselverwerkende industrie en op die manier maakt Protix de voedsel keten circulair. In 2019 werd in Bergen op Zoom de opening van de grootste en meest geavanceerde insectenkwekerij ter wereld een feit.Profiel kandidaatGeboden wordtmore informationVoor meer informatie bekijk onze bedrijfspagina (klik op ons logo bovenaan de vacature).Solliciteren? Solliciteer direct via onderstaande button. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Klik hier om te solliciteren…